Skökan

Inklippt från SVT-Text:

Präst sparkas efter homokritik

En präst i Norrbotten får sparken och
får inte längre vara präst i Svenska
kyrkan, efter beslut från
domkapitlet.

Prästen anses ha betett sig illojalt
mot sin arbetsgivare i samband med
konfirmationsundervisning, då hen
bland annat starkt ifrågasatt
homosexualitet.

-En präst som undervisar konfirmander
är skyldig att undervisa i Svenska
kyrkans tro, bekännelse och lära,
säger biskop Åsa Nyström till
Piteå-Tidningen.

Kärlek kan inte avskiljas från sanning. De går alltid hand i hand. Vi kan tycka vad vi vill men Gud vet bäst och har alltid rätt.

1 Korintierbrevet 6:9-10

Vet ni inte att orättfärdiga inte ska få ärva Guds rike? Bedra inte er själva! Varken sexuellt omoraliska eller avgudadyrkare, varken äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller som låter sig utnyttjas för sådant,

Romarbrevet 1:26-27

Kvinnorna bytte ut det naturliga umgänget mot ett onaturligt, likaså övergav männen det naturliga umgänget med kvinnorna och upptändes av begär till varandra, så att män bedrev otukt med män. Därmed drog de själva på sig det rätta straffet för sin villfarelse.

Svenska kyrkan går alltså rakt emot vad Bibeln säger. Prästen skall vara tacksam att han inte längre får vara präst i Svenska kyrkan som är en av döttrarna till Katolska kyrkan(Skökan). Man skall inte kalla sig för en Kristen kyrka om man inte står för betydelsen. Det är extra allvarligt i Guds ögon.

Uppenbarelseboken 18:4

Och jag hörde en annan röst från himlen säga: Mitt folk, gå ut från henne, så att ni inte tar del i hennes synder och drabbas av hennes plågor.

Att förvirringen skulle bli mycket stor var det första tidstecknet som Jesus talade om i Matteus 24 när hans svarade lärjungarna på vad som skall ske vid tidens slut.

Matteus 24:4

Jesus sa till dem: ”Se upp så att ingen lurar er.

Svenska kyrkan har uppenbarligen blivit lurad och lurar nu andra rakt in i fördärvet.

Lämna ett svar